2019_topbanner_NY.jpg

 

forsiden

om klinikken

om lidelser

Min baggrund

Jeg er uddannet i traditionel kinesisk akupunktur på skolen i Aalborg, og er RAB registreret ved Praktiserende Akupunktører.
Med mere end 30 års erfaring som sygeplejerske har jeg en bred sygdomsindsigt, der er en stor styrke i mit daglige arbejde som akupunktør.

Efteruddannelse i Kina
Kinaturen i foråret 09 var en stor oplevelse for mig. Efteruddannelsen foregik på universitetet i Nanjing med undervisning af læger og med praktik daglig på akupunkturafdelingens læger på to hospitaler.

I Kina kommer folk ind til akupunkturbehandling hver dag indtil de er færdigbehandlede. Vi oplevede også "vores" læge gå stuegang på medicinsk afdeling hos 9 af de indlagte, som afd. lægen ville have ordineret akupunkturpunkter og urtemedicin til.
 
Det var også rigtig godt at spise kinesisk. Det at smage alle de grøntsagsretter som er krydret, så vi både får salt, surt, sødt og bittert, og alle sanser mættes og giver balance.

2011 - Kursus "grundlæggende dyb angst" v/Yair Maimon
- om hvordan det ved behandling 1 x månedligt i 1 til 2 år kan være muligt at komme af med en grundlæggende dyb angst (panikangst).

2012-13 - Kursus "Triggerpunkter - muskelspændingsbetingede smerter"
Et triggerpunkt er et ømt sted i midten af en eller flere muskelfibre i en muskel som giver udstrålende dyb stærk smerte. Når den rammes præsist med en akupunkturnål afspændes muskelfiberen.

Registrering/organisation
Jeg er medlem af Dansk Sygeplejeråd.

Jeg er registreret som akupunktør ved erhvervsstyrelsen og har CVR nr.: 31225221

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører.

Jeg er RAB registreret ved Praktiserende Akupunktører.

kontakt.jpg